hun / eng GYIK

Gyakran idézett kérdések

Mi a Pontoló?
Hűségpont gyűjtő rendszer. Egyetlen regisztrációval valamennyi partnernél gyűjthet és válthat be pontokat.

Miért jó a Pontoló?
Mert egyetlen regisztráció elég, és a pontok kezeléséhez elég bemondania a felhasználónevét. Nincs szükség kártyákra, fizikai pecsételésekre, otthon felejtett kuponfüzetekre.

Miért kell regisztrálni?
A regisztrációkor választott felhasználónévvel lehet pontokat felírni és beváltani. A megadott e-mail címre küldjük az értesítést a tranzakciókról.

Hogyan működik?
Amikor egy elfogadóhelyen a feltételeknek megfelelően vesz igénybe szolgáltatást, a felhasználónevének ismeretében pontokat írhatnak fel Önnek. Ha a későbbiekben az így összegyűjtött pontokat szeretné beváltani, az adott hely feltételeinek megfelelően bármikor megteheti.

Bárhol beválthatom a pontjaimat?
A pontokat csak annál a kereskedőnél lehet beváltani, ahol gyűjtötte azokat. (Amennyiben egy kereskedőnek több Pontoló helye is van, akkor ezek a pontok bárhol beválthatóak az adott Kereskedő üzlethálózatában.)

Hol lehet pontot gyűjteni és beváltani?
A weboldalunkon, vagy belépés után az "Ahol várnak" menüpontban megtalálja az elfogadóhelyek listáját.

Mi az a PIN kód?
Egy 4 számjegyből álló kód, amit csak Ön ismer. A pontbeváltáskor ezzel igazolja, hogy valóban Ön a felhasználó, aki jogosult beváltani a pontjait. Vigyázzon a PIN kódra, mert a jogosulatlan pontbeváltásért nem vállalunk felelősséget! (A PIN kódot bármikor meg tudja változtatni belépés után.)

Elfelejtettem a jelszavamat!
A regisztrációkor megadott e-mail címére bármikor kérhet új jelszót! Belépés után bármikor változtathat jelszaván.

Mennyibe kerül?
A Pontoló használata Felhasználók számára teljesen ingyenes, és az is marad!

Használhatja más is a családban az én felhasználói nevemet?
Amennyiben elárulja nekik, természetesen igen. Pontot feliratni a felhasználó név ismeretében bárhol és bármikor tudnak, azonban pont beváltásához szükség lesz a 4 számjegyű PIN kódra is!


GYIK/Kapcs./Teljes nézetMinden jog fenntartva © 2021