hun / eng A. SZ.

Adatkezelési szabályzat

Érvényes: 2014.01.01-től

Felhasználó a regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy a Pontolo.hu Kft. (székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. adószám: 24751009-2-43; cégjegyzékszám:01-09-180372;) mint Adatkezelő a www.pontolo.hu oldalon történt regisztrációkor megadott személyes adatait (név, nem, email cím, telefonszám, születési idő, stb.), valamint a felhasználói szokásaira vonatkozó adatokat (pont tranzakciók, helye, értéke és ideje, stb.) regisztrációjának tejles időtartama alatt felhasználja a következő célokra:

1. a Pontolo.hu adatbázisába történő felvételre, kezelésére

2. a Rendszerhez csatlakozó új és régi Kereskedők és Pontoló helyek termékeiről és szolgáltatásairól szóló ajánlatok küldésére.

3. Közvetlen üzeletszerzési célokra

4. Egyéb marketing célokra

Adatkezelő kijelenti, hogy az adatok feldolgozását saját maga végzi.

Adatkezelő kijelenti, hogy a kezelt adatok harmadik fél részére nem kerülnek átadásra, kivéve a jelen ÁSZF-ben meghatározott esetekben, ha jogszabály, illetve jogerős bírósági vagy hatósági határozat másként rendelkezik.

Felhasználó regisztrációjával az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti Adatkezelő részére.

Adatkezelő a Felhasználók adatait kizárólag a Program működésének időtartama alatt tárolhatja, kezelheti, továbbíthatja. A tárolt adatokat Felhasználó regisztrációjának törlése, illetve magának a Programnak a megszűnése napjától számított 30 nap elteltével Adatkezelő törli a rendszeréből.


GYIK/Kapcs./Teljes nézetMinden jog fenntartva © 2021