GYIK

Mi a Pontolo?
Hűséges típus vagy? Szeretsz pontokat gyűjteni és beváltani? Mindig azokat a hűségkártyákat felejted otthon, amikre épp szükség lenne?

A Pontoloval ez nem történhet meg! Egyszeri regisztrációval valamennyi helyen elég csak a Pontolo kártyádat elővenni vagy a választott felhasználónevet bemondani, és máris felirhatóak vagy beválthatóak a pontok. A Pontolo használata teljesen ingyenes!

Hogyan működik?
Amikor egy elfogadóhelyen a feltételeknek megfelelően veszel igénybe szolgáltatást, a kártya felmutatásával vagy a felhasználó nevednek ismeretében pontokat írhatnak fel neked. Ha a későbbiekben az így összegyűjtött pontokat szeretnéd beváltani, az adott hely feltételeinek megfelelően bármikor megteheted.

Hol lehet pontot gyűjteni és beváltani?
A weboldalunkon, vagy belépés után az "Ahol várnak" menüpontban megtalálod az elfogadóhelyek listáját.

Bárhol beválthatom a pontjaimat?
Minden kereskedő egy-egy “zseb” a Pontolo-ban. A pontokat csak annál a kereskedőnél lehet beváltani, ahol gyűjtötted azokat. (Amennyiben egy kereskedőnek több Pontolo helye is van, akkor ezek a pontok bárhol beválthatóak az adott Kereskedő üzlethálózatában.)

Többféle Pontolo kártyával is találkoztam, melyik az igazi?
Mindegyik igazi. A pontgyűjtő helyeknek lehetőségük van arra, hogy saját cégükről szóló Pontolo kártyát készítsenek, de ezek a kártyák is bárhol beválthatóak. Így lehetséges az, hogy az egyik elfogadó helyen kapott kártyával bármelyik másik helyen is gyűjts és kapj pontokat.

Használhatok több Pontolo kártyát?
Egy regisztrációhoz csak egy kártyát lehet hozzárendelni, tehát nem. Javasoljuk, hogy az első megkapott Pontolo kártyát regisztráld, és azt követően azzal gyűjts pontokat valamennyi elfogadóhelyen.

Miért kell regisztrálni?
Regisztráció nélkül nem lehet pontokat beváltani, csak gyűjteni. Ha tehát szeretnéd beváltani a gyűjtött pontjaidat, mindenképpen regisztrálnod kell! A regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük az értesítést a tranzakciókról. A regisztrációkor választott felhasználónévvel lehet pontokat felírni és beváltani, ha nincs kártyád vagy nincs nálad a kártyád.

Mi az a PIN kód?
Egy 4 számjegyből álló kód, amit csak te ismersz. Ha a felhasználó nevedet használva váltasz be pontot, ezzel igazolod, hogy valóban te vagy a felhasználó, aki jogosult beváltani a pontjait. Vigyázz a PIN kódra, mert a jogosulatlan pontbeváltásért nem vállalunk felelősséget! (A PIN kódot bármikor meg tudod változtatni belépés után.) Amennyiben kártya felmutatásával váltod be a pontjaidat, nincs szükség a PIN kódra.

Elfelejtettem a jelszavamat!
A regisztrációkor megadott e-mail címére bármikor kérhet új jelszót! Belépés után bármikor változtathat jelszaván.

Mennyibe kerül?
A Pontolo használata Felhasználók számára teljesen ingyenes, és az is marad!

Kaptam egy kártyát, írtak fel rá pontot, de nem tudják beváltani a rajta lévő pontokat! Mi lehet a gond?
Nagy valószínűséggel még nem regisztráltál a Pontolo rendszerbe, vagy a regisztráció befejezésekor nem aktiváltad azt. Kérjük, regisztrálj vagy aktiváld a regisztrációdat! Ha ez sem segít, akkor írj nekünk levelet, amelyben elküldöd a felhasználói azonosítódat, e-mail címedet és a kártya számát megadva!

Korábban már regisztráltam, de most kaptam egy Pontolo kártyát. Hogyan tudom azt a régi regisztrációmhoz használni?
Biztonsági okokból ezt csak úgy tudod megtenni, ha a Pontolo-ban regisztrált e-mail címről küldesz erről nekünk egy levelet. A levélbe írd be a felhasználói azonosítódat és a kapott kártya számát! Mi azt rögzítjük a regisztrációhoz, és küldünk erről értesítést.

Használhatja más is a családban az én felhasználói nevemet?
Amennyiben elárulod nekik, természetesen igen, és a kártyádat is átadhatod másnak. Pontot feliratni a felhasználó név ismeretében bárhol és bármikor tudnak, azonban pont beváltásához szükség lesz a 4 számjegyű PIN kódra is!

Vissza


Minden jog fenntartva © 2021